دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

انگلیس بر حمایت بیشتر از اوکراین تاکید کرد

نخست‌وزیر انگلیس با درخواست از متحدان لندن برای توجه نکردن به تهدیدهای روسیه، گفت باید به اعمال تحریم علیه روسیه و حمایت از اوکراین ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «لیز تراس» نخست‌وزیر انگلیس شامگاه یکشنبه از متحدان لندن خواست تا موضع محکم‌تری در حمایت از اوکراین داشته باشند و به تهدیدهای روسیه توجهی نکنند.

 

تراس در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» با درخواست از کشورهای هم‌نظر با انگلیس درخصوص دولت‌های مخالف غرب، گفت: «به گمانم، او (پوتین) انتظار واکنش جدی از جهان را نداشت».

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: «ما نباید به تهدیدهای مذبوحانه و نمایش قدرت او توجهی کنیم. در عوض کاری که باید انجام دهیم این است که به اعمال تحریم علیه روسیه و حمایت از اوکراین ادامه دهیم».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این مصاحبه، نخست‌وزیر انگلیس درباره روابط لندن و کی‌یف توضیح داد: «به‌نظرم روابط ما ویژه است، و اهمیت روزافزونی پیدا کرده است، مخصوصا در زمانی که با تهدیدهایی از سوی روسیه و جسارت بیشتری از سوی چین مواجه هستیم».

 

تراس ادامه داد: «من مصمم هستم که این روابط ویژه را طی سال‌های پیش رو، ویژه‌تر کنم. متحدان انگلیس باید روی موضع خود علیه چین و روسیه همکاری کنند».

 

طبق این گزارش، وی همچنین خبر داد که دیدار بسیار خوبی با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در نیویورک داشته و گفت که قصد دارد در آینده با او همکاری کند.

 

از سوی دیگر، «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با اشاره به دریافت سامانه‌های پدافند موشکی پیشرفته از آمریکا، گفت که درگیری‌های شدیدی با نیروهای روسیه در خطوط مقدم در جریان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار